-♥1D班²;友誼萬歲o3o`Fdz`4EveR=)`

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-♥1D班²;友誼萬歲o3o`Fdz`4EveR=)`

-♥`自己班論壇, 壹個1D班;只得壹個1D班論壇;`=)

-♥️`自己班論壇, 壹個1D班;只得壹個1D班論壇;`=)

2 posters

我有意見;-;

lamlam2643
    lamlam2643

文章數 : 124
    注冊日期 : 2009-11-24
    年齡 : 26

我有意見;-; Empty 我有意見;-;

發表  lamlam2643 周三 11月 25, 2009 5:56 pm

不如整個鼠標係1DFdz4EveR啦;-;
    我覺得咁樣會好睇d;-;
    吸血鬼萬碎`
    吸血鬼萬碎`

文章數 : 47
    注冊日期 : 2009-11-28

我有意見;-; Empty 回復: 我有意見;-;

發表  吸血鬼萬碎` 周日 11月 29, 2009 10:48 am

lamlam2643 寫到:不如整個鼠標係1DFdz4EveR啦;-;
    你認為2號仔識整咩.__.?
    lamlam2643
    lamlam2643

文章數 : 124
    注冊日期 : 2009-11-24

發表  lamlam2643 周日 11月 29, 2009 7:53 pm

吸血鬼萬碎` 寫到:
    lamlam2643 寫到:不如整個鼠標係1DFdz4EveR啦;-;
    唔知佢b0..幾日冇0n過囉..勁多野等佢整咖3a(ma)..
    吸血鬼萬碎`
    吸血鬼萬碎`

文章數 : 47
    注冊日期 : 2009-11-28

發表  吸血鬼萬碎` 周三 12月 16, 2009 11:07 pm

lamlam2643 寫到:
    吸血鬼萬碎` 寫到:
    唔知佢b0..幾日冇0n過囉..勁多野等佢整咖3a(ma)..
    人地都唔得閒上黎啦:]`

現在的時間是 周日 五月 19, 2024 5:48 am