-♥1D班²;友誼萬歲o3o`Fdz`4EveR=)`

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
-♥1D班²;友誼萬歲o3o`Fdz`4EveR=)`

-♥`自己班論壇, 壹個1D班;只得壹個1D班論壇;`=)

-♥️`自己班論壇, 壹個1D班;只得壹個1D班論壇;`=)

+3
人稱AmY姐...大佬
kAi_BaBiiii`vicki
lamlam2643
7 posters

你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?!

投票

[ 7 ]
    你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?! Vote_lcap170%你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?! Vote_rcap1 [70%] 
    [ 3 ]
    你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?! Vote_lcap130%你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?! Vote_rcap1 [30%] 

總投票數: 10
    lamlam2643
    lamlam2643

文章數 : 124
    注冊日期 : 2009-11-24
    年齡 : 26

你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?! Empty 你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?!

發表  lamlam2643 周三 12月 02, 2009 10:24 pm

文章數 : 57

你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?! Empty 回復: 你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?!

發表  kAi_BaBiiii`vicki 周三 12月 02, 2009 10:56 pm

當然係我\口/
    林葦有DIN0哥唔好同我呢個冇仔既爭\口/
    人稱AmY姐...大佬
    人稱AmY姐...大佬

文章數 : 20
    注冊日期 : 2009-11-27
    年齡 : 27

你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?! Empty 回復: 你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?!

發表  人稱AmY姐...大佬 周四 12月 03, 2009 9:34 pm

kAi_BaBiiii`vicki 寫到:當然係我\口/
    林葦有DIN0哥唔好同我呢個冇仔既爭\口/
    唔係呀...~!
    唔係你,係林葦"
    林葦有仔爭,咁咪有好戲睇囉^^
    DiNo哥係我地(朱朱同我)既....................大佬嗎~! Very Happy
    \三合會/呀...有DiNo哥,我同朱朱)3條友+_+
    不過唔好誤會,我地唔係中意佢...知冇???
    weiwei
    weiwei

文章數 : 9
    注冊日期 : 2009-11-26

你認為邊個最岩同黎家''明''一齊?! Empty -.-

發表  weiwei 周四 12月 03, 2009 9:46 pm

又咩愛人呀;話左唔系
    人地都系搵返佢個三合會la=]
    我要黎家'明'阿`)

發表  kAi_BaBiiii`vicki 周四 12月 03, 2009 10:44 pm

黎家銘係我\口/
    唔好同我嘈\ _ /
    weiwei
    weiwei

文章數 : 9

發表  weiwei 周四 12月 03, 2009 11:16 pm

我要黎家銘先..Xd~
    我同佢好有緣;今日午飯見到佢^
    lamlam2643
    lamlam2643

發表  lamlam2643 周五 12月 04, 2009 4:52 pm

你地嘈飽佢-0- xd
    吸血鬼萬碎`
    吸血鬼萬碎`

文章數 : 47
    注冊日期 : 2009-11-28

發表  吸血鬼萬碎` 周五 12月 04, 2009 8:46 pm

朱朱襯黎家銘多D囉^3^v`;
    風仁
    風仁

文章數 : 6
    注冊日期 : 2009-11-25

發表  風仁 周五 12月 04, 2009 8:58 pm

真係估唔到,而家連黎家銘都有人爭,o曬囉 affraid ....
    可能黎家銘先係班草 Laughing ....

發表  kAi_BaBiiii`vicki 周五 12月 04, 2009 9:29 pm

呵呵
    多謝咁多位呀x)
    黎家銘`
    你係我架啦哈哈
    lamlam2643
    lamlam2643

發表  lamlam2643 周五 12月 04, 2009 9:52 pm

吸血鬼萬碎` 寫到:朱朱襯黎家銘多D囉^3^v`;
    ok 本人冇投票xd,,
    廖卓思
    廖卓思

文章數 : 14

發表  廖卓思 周六 12月 05, 2009 7:41 pm

完全投唔落手= =....跟本就玩野唔知投黎做咩 cheers
    吸血鬼萬碎`
    吸血鬼萬碎`

文章數 : 47
    注冊日期 : 2009-11-28

發表  吸血鬼萬碎` 周六 12月 05, 2009 10:44 pm

風仁 寫到:真係估唔到,而家連黎家銘都有人爭,o曬囉 :affraid: ....
    可能黎家銘先係班草 :lol: ....

呷唶^v^?`
    你做班花囉咁`

現在的時間是 周日 五月 19, 2024 6:24 am